lördag 6 juni 2015

Lilla Basilika-växthuset!!

Dagen började med ett stilla regn..varmt, men dock regningt! När regnet väl slutat, tittade solen fram och av nån outgrundlig anledning, lag,kalla det vad ni vill!! så började det blåsa halv storm..igen!!! Finns det inget mellanläge??? Typ sol och stilla bris!? Vad är det för fel på det??
Nåja!! Har inte tid att vänta på att vädret skall vara optimalt.
Målade mitt lilla Basilika växthus i dag och flyttade in lite nya inhandlade basilika plantor, såsom Limebasilika, kanelbasilika,grekisk basilika och "vanlig" Basilika..tänker mig några sorter till. Lite andra kryddor har oxå fått komma in, samt en Chilli. Blir nog ett par chillisar till och lite annat småtti gottit oxå. Jag antar att det kommer att bli en lite ört jungle :)..Pimpat lite med saker vackra för ögat och sinnet..antar att det kommer mer av den varan oxå ,vad tiden lider..Skall botanisera lite i uthusen och ateljeén.

Det var ett roligt projekt att bygga, av fem fönster, lite gammalt emballagevirke och lister. Allt ur "gömmorna"..samt en gnutta fantasi och lite tålamod. Håll till godo, för denna gången och hoppas ni själva blir inspirerade att leta i uthusen efter "gångbart" material, som kan få nytt liv igen.
 
Ha en skön Nationaldag allihopa! Kramar

 




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar